DUAL-BLOCK

6560,00
грн.
Вихідний матеріал: Кортикально-губчаста кістка
Тканинний колаген: Збережено
Фізична форма: Жорсткий висушений блок
Склад: 100% колагенова кортикально-губчаста кістка
Час повторного розкриття: Приблизно через 8 місяців, в залежності від характеристики місця проведення аргументації та від клінічного стану пацієнта
Пакування: Стерильний блістер

Ціна за упаковку:
20X15x5 мм - 9 020 грн.
20X10x5 мм - 6 560 грн.

ХАРАКТЕРИСТИКА
Dual-Block – це блок кортикально-губчастої ксеногенної кісткової тканини з остеокондуктивними характеристиками. Його можна використовувати, коли вникає потреба у регенерації протяжних ділянок: завдяки вмісту колагену, який сприяє згортанню крові та міграції регенеративних та репаративних клітин, цей матеріал пропонує адекватну підтримку для відновлення тканин і поступово резорбується, в той час як остеобласти продукують нову кісткову тканину.

ЗАСТОСУВАННЯ
Перед застосуванням Dual-Block необхідно провести його гідратацію стерильним теплим фізіологічним розчином або антибіотиками (5 - 10 хвилин для Soft-версії; для Norm-версії - до 40 хвилин). Після цього блок можна адаптувати до реципієнтного ложа, яке, з метою забезпечення максимального контакту, необхідно ретельно декортикувати; блок обов'язково фіксують мікрогвинтами для остеосинтезу та захищають мембраною Evolution.

КЛІНІЧНА ІНФОРМАЦІЯ
Dual-Block можна використовувати відповідно до inlay методики тільки для горизонтальної аугментації сильно резорбованої верхньої щелепи. Для досягнення бажаного обсягу та контуру аугментованої ділянки проміжки навколо блоку можна заповнювати біоматеріалом у гранулах.

Клінічне застосування
  1. ГОРИЗОНТАЛЬНА АУГМЕНТАЦІЯ
  2. onlay методика

Матеріал: Свиняча (HS)

Тип: Блоки

Дивіться також