SP-BLOCK

6109,00
грн.
Вихідний матеріал: Губчаста кістка
Тканинний колаген: Збережено
Фізична форма: Жорсткий висушений блок
Склад: 100% колагенова губчаста кістка
Час повторного розкриття: Приблизно через 8 місяців, в залежності від характеристики місця проведення аргументації та від клінічного стану пацієнта
Пакування: Стерильний блістер

Ціна за упаковку:
10x10x10 мм - 6 109 грн.
10x10x20 мм - 6 560 грн.
10x20x20 мм - 9 266 грн.
35x10x5 мм - 6 109 грн.

ХАРАКТЕРИСТИКА
Sp-Block - це губчастий блок ксеногенного кісткового матеріалу, що виготовляється за допомогою ексклюзивного технологічного процесу компанії Tecnoss, який дозволяє уникнути керамізації кристалів гідроксиапатиту, тим самим прискорюючи фізіологічну резорбцію. Sp-Block підтримує формування нової кісткової тканини (1): завдяки своїй жорсткій консистенції він здатний зберігати початковий об'єм аугментату, що особливо важливо при регенерації обширних ділянок. Більше того, вміст колагену полегшує згортання крові та наступне проростання регенеративних та репаративних клітин, що сприяє відновленню кістки restitutio ad integrum.

ЗАСТОСУВАННЯ
Перед використанням Sp-Block необхідно провести його гідратацію протягом 5 - 10 хвилин у стерильному теплому фізіологічному розчині або антибіотику. Після цього його можна адаптувати до приймального ложа; блок завжди фіксується мікрогвинтами для остеосинтезу і захищається мембраною, що резорбується (Evolution).

КЛІНІЧНА ІНФОРМАЦІЯ
Dual-Block можна використовувати відповідно до inlay методики тільки для горизонтальної аугментації сильно резорбованої верхньої щелепи. Для досягнення бажаного обсягу та контуру аугментованої ділянки проміжки навколо блоку можна заповнювати біоматеріалом у гранулах.

Клінічне застосування
  1. ВЕРТИКАЛЬНА АУГМЕНТАЦІЯ
  2. onlay методика

Матеріал: Кінська (HE)

Тип: Блоки

Дивіться також