APATOS MIX

3034,00
грн.
Вихідний матеріал: Кортикально-губчаста гетерологічна кісткова суміш
Тканинний колаген: Деградований
Фізична форма: Рентгеноконтрастні гранули мінерального гідроксиапатиту
Склад: 100% кортикально-губчаста суміш
Гранулометрія: 600-1000 мкм; 1000-2000 мкм
Час повторного розкриття: Приблизно через 5 місяців
Пакування: Флакон: 0,5 г, 1,0 г, 2,0 г

Ціна за упаковку:
0.5 гр.  (600 - 1000 мкм ) -    3 034 грн.
   1 гр.      (600 - 1000 мкм ) - 4 674 грн.
   2 гр.      (600 - 1000 мкм ) - 8 610 грн.
   1 гр.      (1000 - 2000 мкм ) -4 674 грн.

ХАРАКТЕРИСТИКА
Apatos є біосумісним, остеокондуктивним біоматеріалом гетерологічного походження, за своїми характеристиками схожий на мінералізовану кісткову тканину людини; тому його можна використовувати як альтернативу аутологічній кістці. Природна мікропориста консистенція Apatos сприяє утворенню нової кісткової тканини в ділянці кісткового дефекту, прискорюючи процес остеогенезу. Мікрокристалічний гідроксиапатит Apatos випускається у формі кортикальних змішаних гранул.

ЗАСТОСУВАННЯ
Щоб підвищити стійкість аугментату при не включних дефектах, Apatos слід завжди гідратувати і ретельно перемішувати з кількома краплями стерильного фізіологічного розчину або з TSV Gel; його також можна змішувати з кров'ю пацієнта. Нарешті, його можна при необхідності змішувати з препаратами, обраним для операції; отриману суміш слід вносити стерильним шпателем або шприцом для біоматеріалів.

Клінічна інформація
Apatos - це універсальний наповнювач, який можна використовувати для лікування дефектів у зоні навколо імплантатів та двостінних дефектів (7,8). Внаслідок гранулометрії Apatos не можна використовувати при вузьких дефектах, але він добре підходить для великих лунок, наприклад, після екстракції молярів (9). Обидві процедури синус-ліфтингу (із крестальним або латеральним доступом) (2,10) можна проводити з Apatos у якості замінника кісткової тканини, а також при хірургічних втручаннях з метою забезпечення горизонтальної регенерації. Apatos Cortical характеризується дуже тривалим часом резорбції (11), що гарантує адекватне збереження обсягу аугментованого об'єму. При необхідності внесений Apatos можна захищати мембраною OsteoBiol® Evolution або стабілізувати за допомогою Cortical Lamina.

Клінічне застосування
  1. ЛАТЕРАЛЬНИЙ СИНУС-ЛІФТИНГ
  2. Аугментація дна верхньощелепної пазухи
  3. ДЕГІСЦЕНЦІЇ І ФЕНЕСТРАЦІЇ
  4. Аугментація навколо імплантатів
  5. ВІДНОВЛЕННЯ АЛВЕОЛЯРНОГО ГРЕБЕНЯ
  6. консервація лунки
  7. СИНУС-ЛІФТИНГ ЧЕРЕЗ КРЕСТАЛЬНИЙ ДОСТУП
  8. Аугментація днагайморової пазухи із застосуванням остеотомів
  9. ГОРИЗОНТАЛЬНА АУГМЕНТАЦІЯ
  10. двостінні дефекти

Матеріал: Кінська (HE)

Тип: Замінники кісткової тканини

Дивіться також