GTO

5125,00
грн.
Вихідний матеріал
Кортикально-губчаста гетерологічна кісткова суміш
Тканинний колаген
Збережено
Фізична форма
Попередньо гідратовані гранули та TSV Gel
Склад
80% гранульована суміш, 20% TSV Gel
Гранулометрія
600-1000 мкм
Час повторного розкриття
Приблизно через 5 місяців

Пакування
  • Шприц: 0,5 куб см
  • Шприц з широким наконечником: 2,0 куб см

ХАРАКТЕРИСТИКА
Гетерологічний кістковий матеріал для аугментації, колагенованих гранул розміром від 600 до 1000 мкм, належним чином змішаних із TSV Gel, який представляє собою суміш гетерологічного колагенового гелю I та III типу з поліненасиченими жирними кислотами та біосумісним синтетичним сополімером, розведеним у водному розчині. GTO® поступово резорбується і є надзвичайно остеокондуктивним. Більше того, збережений колагеновий матрикс, який є характерним для гранул, полегшує формування згустку крові та подальше проникнення відновлювальних та регенеруючих клітин. Ці унікальні властивості гарантують чудову швидкість утворення нової кісткової тканини, забезпечуючи належне збереження обсягу аугментату, здоров'я нової кісткової тканини і, нарешті, успішну реабілітацію за допомогою імплантатів. Наявність одного і того ж виду гранул його попередника, mp3®, які дуже подібні до мінеральної частини кістки людини, забезпечує аналогічну біологічну відповідь тканин пацієнта. GTO® кістковий матеріал для виготовлений із суміші кортикально-губчастих.

ЗАСТОСУВАННЯ
GTO® випускається у двох розмірах (0,5 та 2,0 куб. см) як готовий до використання попередньо гідратований біоматеріал, який може легко вводитись до місця дефекту. Таким чином, лікарі можуть пропустити етап гідратації сольовим розчином або кров'ю, що заощаджує час та зменшує ризик випадкового впливу хвороботворних мікроорганізмів. Наявність TSV Gel забезпечує оптимальну чистоту матеріалу, який також легко адаптується до місця підсадки та є надзвичайно стабільним.

Клінічна інформація
GTO® було задумано як універсальний біоматеріал, який легко адаптується до будь-яких кісткових дефектів у поєднанні з мембранами Evolution або Lamina для захисту аугментату. Тим не менш, завдяки своїй жорсткості, він виявився особливо ефективним для процедур горизонтальної аугментації (наприклад, при дефектах двох стінок, коли гребінь резорбувався) і для випадків консервації лунки з ушкодженою щічною пластиною. GTO® також можна успішно використовувати для лікування уражень у ділянці проведення аугментації. У разі відкритих дефектів GTO® необхідно вводити послідовно, шарами, ущільнюючи кожен шар стерильною марлею.

Клінічне застосування
  1. ДЕГІСЦЕНЦІЇ І ФЕНЕСТРАЦІЇ
  2. Аугментація у зоні імплантата
  3. ВІДНОВЛЕННЯ АЛВЕОЛЯРНОГО ГРЕБЕНЯ
  4. постекстракційні лунки
  5. ГОРИЗОНТАЛЬНА АУГМЕНТАЦІЯ
  6. двостінні дефекти

Матеріал: Кінська (HE)

Тип: Замінники кісткової тканини

Дивіться також