PUTTY

2870,00
грн.
Вихідний матеріал: Кортикально-губчаста гетерологічна кісткова суміш
Тканинний колаген: Збережено, плюс додатково 20% колагенового гелю
Фізична форма: Матеріал пластичної консистенції, що складається з колагенового гелю та 80% мікронізованої кісткової суміші
Склад: 80% - гранульована суміш, 20% - колагеновий гель
Гранулометрія: До 300 мкм
Час повторного розкриття: Приблизно через 4 місяці
Пакування: Шприц: 0,25 куб. см., 0,5 куб. см.
Шприц з широким наконечником: 1,0 куб.см.

Ціна за упаковку:
0,25 см3 (0,5 гр.) - 2 870 грн.
0,5 см3 (1 гр.) - 3 608 грн.
1,0 см3 (2 гр.) - 6 437 грн.

ХАРАКТЕРИСТИКА
Putty - це кісткова паста, у якій міститься щонайменше 80% мікронізованої гетерологічної кісткової тканини (гранулометрія до 300 мкм) у поєднанні з колагеновим гелем. Процес його виготовлення є ексклюзивним, він забезпечує виняткову еластичність та пластичність матеріалу, що полегшує його введення у дефекти в області імплантата, які мають стінки. Завдяки колагенному компоненту паста полегшує формування згустку крові та наступне заселення репаративними та регенеративними клітинами, демонструючи остеокондуктивну поведінку. Для успішної аугментації потрібна повна стабільність біоматеріалу: з цієї причини Putty потрібно використовувати тільки у порожнинах, здатних міцно тримати її. Тому Putty не можна застосовувати при дефектах з двома стінками або при процедурах відкритого синус-ліфтигу.

ЗАСТОСУВАННЯ
Введіть матеріал і адаптуйте його до морфології дефектів, не стискаючи; будь-який нестабільний залишок необхідно видалити перед ушиванням м'яких тканин. Для захисту пасти Putty, яку вносять у зону поруч з імплантатом, рекомендується застосовувати мембрану Evolution.

Клінічна інформація
Apatos - це універсальний наповнювач, який можна використовувати для лікування дефектів у зоні навколо імплантатів та двостінних дефектів (7,8). Внаслідок гранулометрії Apatos не можна використовувати при вузьких дефектах, але він добре підходить для великих лунок, наприклад, після екстракції молярів (9). Обидві процедури синус-ліфтингу (із крестальним або латеральним доступом) (2,10) можна проводити з Apatos у якості замінника кісткової тканини, а також при хірургічних втручаннях з метою забезпечення горизонтальної регенерації. Apatos Cortical характеризується дуже тривалим часом резорбції (11), що гарантує адекватне збереження обсягу аугментованого об'єму. При необхідності внесений Apatos можна захищати мембраною OsteoBiol® Evolution або стабілізувати за допомогою Cortical Lamina.

Клінічне застосування
  1. ДЕГІСЦЕНЦІЇ І ФЕНЕСТРАЦІЇ
  2. Аугментація навколо імплантатів
  3. ГОРИЗОНТАЛЬНА АУГМЕНТАЦІЯ
  4. двостінні дефекти

Матеріал: Кінська (HE)

Тип: Замінники кісткової тканини

Дивіться також