Gen-Os 1 000-2 000

2255,00
грн.
Вихідний матеріал: Кортикально-губчаста гетерологічна кісткова суміш
Тканинний колаген: Збережено
Фізична форма: Злегка рентгеноконтрастні гранули
Склад: 100% гранульована суміш
Гранулометрія: 250-1 000 мкм; 1 000-2 000 мкм
Час повторного розкриття: 4-5 місяців, в залежності від характеристики ділянки підсадки
Пакування: Фланок: 0,25г. 0,5г, 1,0г, 2,0г

Ціна за упаковку:
0,25 г. - 2 255 грн.
0,5 г. - 3 157 грн.
1.0 г. - 4 961  грн.
2.0 г. - 8 610грн.

ХАРАКТЕРИСТИКА
Як природна копія аутологічної кістки, Gen-Os зберігає таку ж саму внутрішню структуру речовини (матрична і пориста форма) і демонструє високоякісні остеокондуктивні властивості. Вона є біосумісною і біодоступною, що підтверджено випробуваннями, проведеними в Eurofins Biolab у відповідності до методів, передбачених ISO 10993.
Gen-Os поступово резорбується і забезпечує підтримку нової кісткової тканини під час її утворення, допомагаючи зберегти первісні форму і об'єм аугментату. Крім того, завдяки вмісту колагену, цей матеріал сприяє утворенню згустку крові та подальшому проникненню відновлюваних і регенеруючих клітини, що сприяють restitutio ad integrum (повному відновленню) відсутньої кістки. Завдяки своїм вираженим гідрофільним якостям, суміш може функціонувати як носій для вибраних ліків та лікарських засобів і є ідеальною для змішування з факторами росту.

ЗАСТОСУВАННЯ
Gen-Os завжди повинна бути гідратованою, її ретельно змішують або з декількома краплями стерильного фізіологічного розчину (або крові пацієнта) для активації колагену у матриксу та для підвищення його адгезивності, або з TSV Gel для підвищення стійкості аугментату в не включних дефектах. За потреби її можна також змішувати з препаратами, обраними для проведення хірургічного втручання.

Клінічна інформація
Gen-Os® - це кортикально-губчаста кісткова суміш, яка стала першим матеріалом, розробленим за допомогою інноваційної біотехнології компанії Tecnoss®, і завдяки своєму універсальному використанню, і досі залишається найбільш затребуваним на ринку. Gen-Os® успішно використовують для збереження альвеолярного гребеня, що задокументовано належним чином(8), у поєднанні з мембранами Evolution: застосування цього біоматеріалу обмежує зменшення ширини альвеолярного гребеня, яке, природно, відбулося б при спонтанному загоюванні, зберігаючи таким чином об'єм альвеолярного гребеня і дозволяючи належним чином встановити імплантати на другому етапі(9). Використання Gen-Os® також показане для відкритого синус-ліфтингу(3) та закриття дегісценції(10), завжди у поєднанні з мембранами Evolution. Суміш Gen-Os® також ефективна при пародонтальній регенерації глибоких внутрішньокісткових дефектів, після гідратації Gen-Os®, стає дуже липкою та гідрофільною(5): саме тому вона надзвичайно добре поєднується з кров'ю і є дуже стійкою після введення у ділянку підсадки. ЇЇ кортикально-губчастий вміст забезпечує прогресивну резорбцію за остеокластичним типом, з паралельним, з аналогічною швидкістю, утворенням нової кістки(2): ці унікальні властивості забезпечують дуже добре збереження об'єму аугментату, утворення здорової та добре васкуляризованої нової кісткової тканини і, у підсумку, має місце успішне протезування на імплантатах. Суміш Gen-Os® насправді здатна посилювати васкуляризацію: аналізами in vitro(12) підтверджено, що у присутності Gen-Os® відбувається збільшення секреції ФРСЕ клітинами пародонтальної зв'язки (ПЗ), а також посилення проліферації ендотеліальних клітин.

  1. Клінічне застосуванняЛАТЕРАЛЬНИЙ ДОСТУП ПРИ СИНУС- ЛІФТИНГУ
  2. Аугментація дна верхньощелепної пазухи
  3. ДЕГІСЦЕНЦІЇ І ФЕНЕСТРАЦІЇ
  4. Периімплантатні ураження
  5. РЕГЕНЕРАЦІЯ ПАРОДОНТА
  6. внутрішньокісткові дефекти
  7. КРЕСТАЛЬНИЙ ДОСТУП ПРИ СИНУС-ЛІФТИНГУ
  8. (із застосуванням остеотома)
  9. ГОРИЗОНТАЛЬНА АУГМЕНТАЦІЯ
  10. двостінні дефекти
  11. АЛВЕОЛЯРНА РЕГЕНЕРАЦІЯ
  12. консервація лунки зуба

Матеріал: Свиняча (HS)

Тип: Замінники кісткової тканини

Клiнiчнi випадки: Альвеолярна регенерація

Клiнiчнi випадки: Вертикальна аугментація

Клiнiчнi випадки: Горизонтальна аугментація

Клiнiчнi випадки: Дегісценції і фенестрації

Клiнiчнi випадки: Періодонтальна регенерація

Клiнiчнi випадки: Синус ліфтинг через латеральний доступ

Клiнiчнi випадки: Синус-ліфтинг гребеню

Дивіться також